Montering af brændeovn » Få priser og 3 uforpligtende tilbud

Spar tid og penge! Få op til 3 tilbud på montering af brændeovn! Gratis og uforpligtende og tager under 5 minutter.

Montering af brændeovn – få en fagmand til at hjælpe dig

Skal du skifte brændeovnen ud? Det kan lyde som en ret simpel opgave at skifte brændeovnen ud med en ny. Men, det er det bare ikke helt. Du kan godt selv tage dig af det, men da der er så mange regler på området, og fordi det er vigtigt, den bliver monteret korrekt første gang, er der mange, der tyer til en håndværker for at få det ordnet.

Hvad skal man være opmærksom på ved montering af brændeovn?

Hvis du har en brændeovn i forvejen, skal du være opmærksom på, om den nye brændeovn passer til din skorsten. Det er sådan, at langt de fleste brændeovne i Danmark har en indvendig skorstensdiameter på 15 centimeter. Men der kan selvfølgelig være undtagelser. Er din i stedet 12,5 centimeter eller 20 centimeter, skal du købe en overgang eller skifte de uisolerede røgrør, så det passer med de 15 centimeter.

Husk selvfølgelig også, at din nye brændeovn og skorsten skal være godkendt til brug i Danmark.

Hvad er prisen for montering af brændeovn?

Du må egentligt godt selv stå for montering af brændeovn samt montering af røgrør til brændeovn. Men hvis du ikke har prøvet det før, er det meget fornuftigt at få en fagmand til at gøre det, da du skal opfylde de afstandsmål, der står i brugsvejledningen.

Montering af brændeovn pris afhænger af forskellige faktorer såsom geografi og opgavens kompleksitet (skal den gamle f.eks. først fjernes?). Dog kan du godt regne med en pris, der ligger mellem 2.500 – 5.000 kroner afhængigt af omfanget af opgaven. Hvis du gerne vil være sikker på en korrekt montage, er det penge, der er godt givet ud nu og på den lange bane.

Montering af skorsten til brændeovn – hvordan gør man?

Hvis ikke du allerede har en skorsten, er det naturligvis nødvendigt at få en monteret, så du kan benytte dig af din nye og fine brændeovn. Her er du nødt til at hive fat i en lokal håndværker (gerne en med erfaring på området), så du er helt sikker på, at din skorsten er kvalificeret og korrekt.

Husk også endeligt på at forhøre dig hos den lokale skorstensfejer, da det er ham eller hende, der skal godkende løsningen i sidste ende. Ved at være omhyggelig med valget af håndværker, er der ikke langt til, at du har både brændeovn og skorsten monteret.

Indhent 3 tilbud på montering af brændeovn

Ønsker du at gøre montering af brændeovn så nemt som overhovedet muligt, er det en god ide at benytte en tilbudstjeneste som den, du finder her på siden. Med den kan du nemlig indhente tre tilbud fra tre lokale håndværkere med et enkelt klik. Så behøver du ikke selv ringe rundt fra håndværker til håndværker. Tjenesten er ganske gratis at bruge, ligesom tilbuddene er helt uforpligtende. Du er frit stillet over for at sige nej, hvis ikke du synes, tilbuddet er godt nok. På denne måde kan du også nemt og hurtigt sammenligne priserne, så du ikke kommer til at betale for meget.

montering af brændeovn

Sidst opdateret